قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

تی سنس قدیمی ترین فروشگاه چای
پخش انواع چای از تهران به تمام نقاط ایران

021-44447132
09122899005
https://teasense.ir/

  • ۰
  • ۰

خواص چای کمرنگ

خواص چای کمرنگ

خواص چای کمرنگ

خواص چای کمرنگ

خواص چای کمرنگ
چای کمرنگ به صورت یک آسپرین در بدن عمل می‌کند
محقق گیاهان دارویی گفت: چای کمرنگ به عنوان یک آسپرین عمل کرده و با رقیق کردن خون از لخته شدن آن در رگ‌‌ها به‌ویژه رگ‌‌های مغز جلوگیری می‌کند.

رضا کریمی در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان افزود: چای سیاه باید به صورت کمرنگ، تازه، طبیعی، بدون مواد سمی و رنگ‌‌های مصنوعی افزودنی نوشیده شود که در این صورت خاصیت دارویی فراوانی داشته و برای بدن بسیار مفید است.
وی تصریح کرد: چای سیاه حاوی رنگدانه‌‌هایی‌‌ به نام آنتی‌اکسیدان بوده که ابتلا به سرطان و بیماری‌های مزمنی چون بیماری‌های قلبی، سکته، سرطان و مشکلات دهانی دندانی را کاهش می‌دهد.
این محقق گیاهان دارویی با اشاره به مواد موثره موجود در برگ‌‌های چای سیاه گفت: کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم ، پیگمان‌های فلاوونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین از مهم‌ترین مواد موجود در چای بوده که هر کدام برای بدن بسیار مفید هستند.
وی بیان داشت: چای نوشیدنی مفیدی برای بهبود بیماری نقرس و تصفیه خون از طریق افزایش ترشحات کلیوی است همچنین این محصول به هضم غذا کمک کرده، سبب نشاط ، بیداری و مانع خواب‌آلودگی می‌شود.
وی اظهار داشت: باید توجه داشت چای پررنگ ابتلا به سرطان سینه را افزایش و چای کمرنگ به عنوان یک آسپرین عمل کرده و با رقیق کردن از لخته شدن خون در رگ‌‌ها به خصوص رگ‌‌های مغز جلوگیری می‌کند.
وی گفت: وجود درصد بالای فلوراید در چای سیاه موثر برای دندان و استخوان‌‌ها بوده که از ضعیف شدن و از بین رفتن دندان‌‌ها و پوسیدگی‌ آنها جلوگیری می‌کند.
وی افزود: چای فعالیت سلول‌‌های مغز به ویژه بخش‌‌های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک و از تخریب سلول‌‌های مغز جلوگیری می کند.
این محقق گیاهان دارویی افزود: محققان می‌گویند نوشیدن 3 فنجان چای سیاه کمرنگ در روز خطر زوال عقل را تا 55 درصد کاهش و کسانی که هر روز بین شش تا 10 لیوان چای سیاه می‌نوشند تا 63 درصد کمتر از بقیه در معرض خطر ابتلا به فراموشی و بروز بیماری آلزایمر قرار می‌گیرند.
وی در مورد چگونگی‌ استفاده از چای گفت: تنها چای کمرنگ مفید بوده که برای تاثیر بهتر آن بر سیستم بدن می‌توان چای را به همراه عسل، هل، لیمو، توت، زعفران، گل یاس و یا گل بهار نارنج نوشید.
کریمی بیان داشت: چای تا پیش از دو دقیقه از دم کشیدن اثر محرک دارد و پس از این مدت به تدریج از خاصیت محرک بودن آن کاسته و به خاصیت آرام‌بخشی آن افزوده می‌شود و پس از گذشت 5 دقیقه از دم کشیدن، چای کاملا به یک آرام‌بخش مبدل می‌شود.
وی در ادامه گفت: همچنین چای سبب تسکین علائم آنفلوآنزا، پیشگیری از بوی بد دهان و افزایش متابولیسم بوده و به کاهش وزن، اثرات ضد‌التهابی، تسکین و تسریع در بهبودی بیماری، کاهش علایم سرماخوردگی و مواد حساسیت‌زا کمک کرده و ضد‌ویروس و ضد‌باکتری و تصفیه‌کننده خون بوده و فشار خون و کلسترول را نیز کنترل می‌کند.
وی افزود: باید توجه داشت برای جلوگیری از فقر آهن در بدن نباید چای فوری پس از خوردن غذا نوشیده شده و حداقل فاصله زمانی بلامانع برای نوشیدن چای 2 ساعت پس از غذاست.

فروشگاه اینترنتی چای سیاه

  • ۰۰/۰۴/۲۹
  • مصطفی طاهری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی