قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

تی سنس قدیمی ترین فروشگاه چای
پخش انواع چای از تهران به تمام نقاط ایران

021-44447132
09122899005
https://teasense.ir/

۱۰ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اگر از مشکلات بی خوابی رنج می‌برید، شما نباید پیش از خواب چای سبز بنوشید.
به گزارش شمال نیوز، اگرچه چای سبز حاوی فواید بسیار زیادی است که می‌تواند سلامت انسان را تقویت کند. اما نوشیدن آن در زمان‌های خاصی توصیه نمی‌شود.

پیش از خواب

اگر از مشکلات بی خوابی رنج می‌برید، شما نباید پیش از خواب چای سبز بنوشید. چای سبزحاوی ماده کافئین است و می‌تواند ترشح ملاتونین را کاهش دهد که این موضوع مانع از خواب راحت و مناسب خواهد شد.

هنگام بیدار شدن از خواب

شاید تا به حال گمان می‌کردید نوشیدن چای سبز با معده خالی می‌تواند به آغاز فرایند متابولیسم و سوخت و ساز غذا منجرشود، اما واقعیت غیر از این است؛ به گونه‌ای که آنتی اکسیدان قوی و پلی فنول موجود در چای سبز اسید معده را افزایش می‌دهد که این حالت ممکن است باعث ناراحتی معده شود.

بلافاصله پس از استفاده دارو

اگر عادت دارید داروهایتان را با یک فنجان چای میل کنید، باید این کار را متوقف کنید، چون خوردن دارو همراه یا پس از نوشیدن چای سبز مناسب نیست. ترکیب مواد شیمیایی موجود در دارو‌ها با چای سبز موجب ترش کردن می‌شود بنابراین همیشه توصیه می‌شود داروهایتان را فقط با آب میل کنید.

همراه یا پس از غذا خوردن

چای سبز به فرایند هضم غذا کمک می‌کند، اما اگر شما همراه غذا یا بلافاصله پس از آن چای سبز بنوشید مانع از جذب عناصر غذایی برای بدن و در دراز مدت منجر به کمبود بسیاری از مواد مغذی و مورد نیاز در بدن تان خواهد شد در نتیجه توصیه می‌شود بین وعده غذایی و نوشیدن چای سبز یک ساعت فاصله بیندازید.

منبع: خراسان

 

انواع چای سبز را از تی سنس بخواهید 

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نادر ارشدی معاون سازمان چای کشور، اظهار کرد: در گیلان دو واحد کارخانه چای اقدام به تولید چای سفید کرده‌اند.

گران‌ترین چای ایران را بشناسید

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعریف عام و مورد پذیرش جهانی استاندارد بین‌المللی برای چای سفید ارائه نشده است، اضافه کرد: در مجموع دو تعریف برای چای سفید وجود دارد. دیدگاه چینی در مورد چای سفید به فرآورده دو زیرگونه کاملیا که تنها در استان "فوکیان" می‌روید برمی‌گردد که به روش سنتی تهیه می‌شود.

ارشدی بیان کرد: در دیدگاه سایر کشورها، چای سفید، چایی است که با چیدن فقط غنچه یا غنچه برگ و برگ اول پس از خشک کردن به دست می‌آید. این تعریف در سطح جهانی پذیرفته شده است اما با این تعریف، چای سفید چینی از گردونه چای سفید حذف می‌شوند.

وی افزود: طبق یک بررسی علمی میزان کل پلی فنل، کافئین و اپی گالوکاتچین گالات چای سفید بالاتر از چای سبزو و کافئین آن به دلیل تهیه شدن از غنچه از همه چای‌ها بیشتر است.

معاون سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: بی‌شک با برنامه‌ریزی‌های دقیق، بکارگیری فارغ التحصیلان و متخصصان، نظارت بیشتر بر عملکرد عطاری‌ها و تحقیقات ویژه در خصوص چای سفید می‌توان بستر تولید این نوع چای را در گیلان گسترش داد.

گران‌ترین چای ایران را بشناسید

چای سفید محصولی است که علاقمندان در بهار گیلان از آن بهره‌مند می‌شوند و از گلبرگ‌های تازه گیاه که هنوز پرز خود را از دست نداده است، تهیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین زمان برای نوشیدن چای چه وقت است؟

برای این منظور در آغاز فصل بهار، غنچه چای را پیش از آن که باز شود می‌چینند و خشک می‌کنند. چای سفید خاصیت فوق العاده‌ای دارد و سه برابر چای سبز یا سیاه، حاوی پلی فنل‌های آنتی اکسیدان است. این نوع چای طعم ملایم و شیرین دارد و عمدتا در چین، ژاپن و منطقه دارجلینگ هند تولید می‌شود.

منبع: نوآوران

انتهای پیام/

انواع چای سفید ایرانی را از تی سنس بخواهید 

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرنگار مهر، چای رویبوس که با نام چای قرمز هم شناخته می‌شود از بوته گیاه آسپالاتوس لینیریز (Aspalathus Linearis) تهیه می‌شود و این گیاه به طور معمول بومی آفریقای جنوبی است. چای رویبوس خواص دارویی شناخته شده‌ای دارد که در طب سنتی مناطق آفریقایی بسیار حائز اهمیت است.

رویبوس کافئین ندارد و میزان تانن آن کم و میزان آنتی اکسیدان بسیار بالایی دارد از این رو چای رویبوس برای سلامتی بسیار مفید است.

همانطوریکه می‌دانیم گیرنده ACE۲، گیرنده اصلی ورود کروناویروس به بدن انسان است. محققان متوجه شدند مصرف این داروی گیاهی موجب کاهش گیرنده‌های ACE۲ می‌شود و در درمان بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.

دکتر «میشل اسمیت ون شالکویک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه استلنبوش آفریقای جنوبی، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم گیاه رویبوس نقش مهمی در حفظ سلامت عروق خونی که در بیماری کووید ۱۹ مهم است دارد.»

همچنین مطالعات قبلی نشان داده اند که این گیاه به خاطر خواص ضدویروسی در درمان بیماری‌های تنفسی نظیر آنفلوانزا مؤثر است.

مطالعات نشان می‌دهد وجود دو ماده فیتوشیمیایی موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین در رویبوس به خاطر داشتن خواص ضدالتهابی در درمان کووید ۱۹ مؤثر هستند.

از سوی دیگر این گیاه حاوی ماده دی‌هیدروکالکون است که علاوه بر خواص ضدویروسی و ضدالتهابی دارای خواص تنظیم کننده دستگاه ایمنی هم است.

یافته‌ها نشان می‌دهد گیاه رویبوس دارای تأثیر برونشیتی حفاظتی است و سلامت قلب را هم حفظ می‌کند.

محققان امیدوارند این چای گیاهی درمانی کمکی برای درمان بیماری کووید ۱۹ باشد.

کد خبر 5048746

 

تی سنس فروشگاه اینترنتی چای

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی جهانی از تعطیلی موقت موزه تاریخ چای لاهیجان به دلیل انجام تعمیرات خبر داد.

جهانی در تشریح جزئیات این خبر گفت: ضمن عذرخواهی از گردشگران، تلاش می‌شود موزه چای لاهیجان در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای خدمت رسانی تعمیر و آماده بازدید برای گردشگران شود.

موزه تاریخ چای لاهیجان یا موزه کاشف السلطنه که به موزه چای ایران نیز شهرت دارد، تنها موزه‌ی تخصصی صنعت چای در کشور محسوب می‌شود.

تی سنس فروشگاه اینترنتی چای 

 

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

رئیس سازمان چای کشور گفت: تا نیمه مهر ماه سال جاری در دو استان گیلان و مازندران ۲۷ هزار و ۳۱۶ تن چای خشک توسط کارخانه های چای تولید و به بازار عرضه شده است.

حبیب جهانساز اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون ۱۲۱ هزار و ۴۰۳ تن برگ سبز چای از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شده است.

وی ارزش برگ سبز خریداری شده را ۴۷۸ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تاکنون ۸۷ درصد از مطالبات چایکاران معادل ۴۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

رئیس سازمان چای کشور افزود : برداشت برگ سبز چای از حدود ۲۸ هزار هکتار باغات چای گیلان و مازندران با ۵۰ هزار خانوار چایکار هر ساله از اول اردیبهشت آغاز شده و تا پایان مهر ادامه پیدا می‌کند.

جهانساز پیش بینی کرد: تداوم بارندگی در هفته‌های آینده موجب می شود که امسال با بهبود عملکرد، میزان برداشت برگ سبز چای نسبت به سال گذشته به ۱۳۰ هزار تن برسد.

خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک امسال چهار هزار و ۶۰۰ تومان و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه ۲ نیز سه هزار و ۳۰۰ تومان تعیین شده است.

۹۰ درصد باغات چای کشور در استان گیلان و ۱۰ درصد در استان مازندران قرار دارد.

چای گیلان را از تی سنس بخواهید 

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

رئیس سازمان چای کشور از تولید ۲۶ هزار و ۹۶۷ تن چای خشک در کارخانجات چایسازی خبر داد و گفت: امسال تاکنون ۸۶ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

عصر کاسپین/ حبیب جهانساز از پرداخت ۸۶ درصد از مطالبات چایکاران دو استان گیلان و مازندران خبر داد و با بیان اینکه مابقی مطالبات آنان هم متعاقباً پرداخت می‌شود اظهار داشت: بر اساس گزارشات تاکنون ۲۶ هزار و ۹۶۷ تن چای خشک در کارخانجات چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است.

رئیس سازمان چای کشور با تأکید بر اینکه فرآیند چیدن برگ سبز چای در گیلان و مازندران تا ۳۰ مهر ادامه دارد مقدار برگ سبز چای برداشت شده کشاورزان در سال جهش تولید را برشمرد و عنوان کرد: کشاورزان گیلان و مازندران امسال ۱۱۹هزار و ۸۵۲ تن برگ سبز از باغات چای خود برداشت کرده و به کارخانجات تحویل دادند.

جهانساز رویکردهای حمایتی دولت در بحث چایکاران و نتایج حاصل از آن را رضایت‌بخش اعلام کرد و با بیان اینکه کشاورزان چایکار برای ورود به باغات چای خود رغبت بیشتری پیدا کرده‌اند ابراز داشت: در کنار این موضوع سازمان چای نیز بنا بر رسالتی که بر عهده دارد اعطاء تسهیلات ارزان‌قیمت به چایکاران را در دستور کار خود دارد.
وی از افزایش تولید برگ سبز چای در سال جهش تولید و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی چای سخن گفت و با اشاره به اینکه سازمان چای در این مسیر برنامه‌ریزی می‌کند تصریح کرد: پرداخت تسهیلات از محل سرمایه‌گذاری صندوق تخصصی حمایت از توسعه صنعت چای در دو بانک توسعه تعاون و بانک مهر اقتصاد از جمله این اقدامات محسوب می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور تعاملات و ارتباطات مثبت بین کارخانه‌داران و کشاورزان چایکار و خرید برگ سبز چای بالاتر از میزان نرخ خرید تضمینی اعلام شده را نیز مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: آزمایشات علمی نشان داده چای ایرانی بر خلاف چای خارجی سالم‌ترین چای و محصولی کاملاً ارگانیک محسوب می‌شود.

جهانساز تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز چایکاران را یکی از اقدامات حمایتی سازمان چای کشور اعلام کرد و با بیان اینکه برای تحقق شعار جهش تولید باید از تولیدکننده پشتیبانی به عمل آید افزود: بدون شک پرداخت به موقع مطالبات چایکاران که هم‌اینک در حال اجرا است در افزایش اشتیاق کشاورزان برای تولید مؤثر است.

 

انواع چای را از تی سنس بخواهید 

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰
به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ رئیس سازمان صنعت ، معدن وتجارت گیلان، در جریان برگزاری میز ملی چای در تالار حزین لاهیجی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان ،هدف از تشکیل میز ملی چای را هم اندیشی، کمک، استفاده از خرد جمعی و بررسی نحوه بهره مندی بهینه از همه ظرفیت های موجود در زمینه تولید و صادرات محصول عنوان کرد و گفت: ۲۰ درصد نیاز کشور را چای داخلی تامین می کند.

دلق پوش سطح زیر کشت چای در کشور را ۲۸ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: ۵۰ هزار نفر به صورت مستقیم در این صنعت فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه ۱۸۲ کارخانه چای در سطح کشور فعال است، اذعان داشت: باید از این فرصت برای اشتغالزایی، تحول اقتصادی و پویایی صنعت بهره مند شویم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور نیازمند تحول در حوزه صنعت چای داخلی است، اظهار داشت: این صنعت قابلیت تبدیل شدن به یک فرصت برای دستیابی به بازارهای داخلی و خارجی را داراست.


دکتر دلق پوش تحقق پاسداشت فرهنگ چای را با اتفاق نظر، حرکت جمعی و همدلی، عملی دانست و گفت: صنعت چای با اقلیم و آمایش سرزمینی گیلان سازگار است.

وی به لزوم تفکر راهبردی در شرایط تحریمی برای صیانت از داشته ها اشاره کرد و ادامه داد: صنعت چای متکی به عوامل خارجی نیست و با حمایت و برنامه ریزی می توانیم به یک صنعت پایدار بومی دست پیدا کنیم و پیشبرد اهداف، سیاست ها و تلاش های بخش خصوصی این صنعت، یکی از اهداف تشکیل این میز است.

این مسئول با بیان اینکه اهمیت صنعت چای بر کسی پوشیده نیست، خاطر نشان کرد: در کشور ما، چای پر مصرف ترین نوشیدنی پس از آب می باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، چای را یکی از محصولات مهم و کالایی راهبردی در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: چای یک صنعت ماندگار، ارزشمند و سازگار با محیط زیست است که تقریبا در سبد کالای هر خانوار ایرانی وجود دارد.

دلق پوش به قدمت ۱۲۰ ساله کشت چای در ایران و لزوم حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد و گفت: صادرات چای ایرانی، صادرات قدرت و توان ایران اسلامی در خوداتکایی خواهد بود.

وی حمایت از صادرات کالای غیر نفتی را از برنامه های وزارت صمت دانست و گفت: میز بادام در آستانه اشرفیه و میز زیتون هم در رودبار تشکیل خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان ادامه داد: برند ها و کالاهای ایرانی نیازمند حمایت و هدایت به سمت نیاز کشور است و در این راستا قطعا فعالان اقتصادی سرمایه های کشور در طرح تحول اقتصادی هستند.

 

تی سنس فروشگاه اینترنتی چای 

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

پودر زنجبیل

پودر زنجبیل
پودر زنجبیـل و زنجبیل طبق نظر حکمای طب سنتی از نظر طبیعت خیلی گرم و کمی خشک است و بنابراین دارای خواص گرم کننده و معرق می باشد. معمولا برای سرماخوردگی های سخت که تمایل به قی و استفراغ در بیمار ایجاد می شود تجویز می گردد و نیز برای التهاب سینه و برطرف کننده سرفه و استسقا و اسهال و مقوی حافظه و هاضمه است.

زنجبیل نیروی جنسی را تقویت می کند و برای معده و روده نیز کاربرد دارد، زنجبیل ضد سم خوبی برای مواردی که از دارو های سمی خاصی بیش از حد مجاز مصرف شده باشد مانند پنلیا و نظایر آن می باشد. همچنین زنجبیل برای معالجه خون ریزی روده ها به کار می رود، زنجبیل برای تقویت معده مفید است. زنجبیل قاعده آور است و بی نظمی و تاخیر در عادت ماهانه را رفع می کند و معالج اسهال ساده و اسهال خونی است.

خواص زنجبیل برای آقایان
زنجبیل داروی تقویت کننده حافظه و قوای مغزی است و دستگاه گوارش و کبد و قوای جنسی را زیاد می کند و بلغم های چسبیده به دیوار دستگاه گوارش را کنده و دفع می نماید افرادی که رطوبت ماده منی آنان از حد طبیعی بیشتر است و این امر سبب می شود که مقدار درصد اسپرم های آنان از حالت طبیعی کمتر شوند و این حالت گاهی توام با ضعف عمومی اسپرمها می باشد، به هرحال برای هر دو حالت زنجبیل مفید بوده و تعداد درصد اسپرمها را با کم کردن آب زیاد ماده منی که این خود مانعی است برای بارور شدن تخمک و عمل بارداری زن ها بالا می برد و قدرت عمل لقاح را زیاد کرده و مردانی که به علل فوق نمی توانند بچه دار شونددارای فرزند خواهند شد.

میزان مصرف زنجبیل
برای منتفع شدن از فوائد مثبت و خوب زنجبیل کافی است روزانه یک یا دو برش نازک ریشه تازه یا 250 میلی گرم پودر خشک را در موقع طبخ به غذا اضافه نموده و یا اینکه داخل یک لیوان آب جوش انداخت و پس از 3-5 دقیقه نوشید.

ترکیبات زنجبیل:
زنجبیل شامل مجموعه ای متنوع از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. علاوه بر این، زنجبیل حاوی gingerol، ترکیبی با ویژگی‌ های آنتی ‌اکسیدان قوی و ضد التهابی قوی است که با مزایای سلامتی منحصر به فرد مرتبط است.

۱۰۰ گرم زنجبیل خام شامل تقریبا:
۸۰ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۸ گرم پروتئین، ۷ گرم چربی، ۲ گرم فیبر رژیمی، ۴۱۵ میلی گرم پتاسیم (۱۲ درصد DV)، ۲ میلی گرم مس (۱۱ درصد DV)، ۲ میلی گرم منگنز (۱۱ درصد DV)، ۴۳ میلی گرم منیزیم (۱۱ درصد DV)، ۵ میلی گرم ویتامین ث (8 درصد DV)، ۲ میلی گرم ویتامین ب6 (8 درصد DV)، ۷ میلی گرم نیاسین (۴ درصد DV)، ۳۴ میلی گرم فسفر (۳ درصد DV)، ۶ میلی گرم آهن (۳ درصد DV)

*DV در واقع مقادیر توصیه شده مواد مغذی می باشد که در طول روز باید مصرف شوند.*

علاوه بر مواد مغذی ذکر شده در بالا، زنجبیل و پودر زنجبیل حاوی مقدار کمی کلسیم، روی، پانتوتنیک اسید، ریبوفلاوین و تیامین است. با این حال، در نظر داشته باشید که اکثر مردم فقط مقدار کمی زنجبیل مصرف می کنند، بنابراین باید با انواع مواد مغذی دیگر ترکیب شود تا نیازهای مغذی شما را تامین کند.

موارد منع مصرف:

گرچه پودر زنجبیل در درمان تهوع و استفراغ صبحگاهی (و حتی موارد شدید)، دوران حاملگی موثر است ولی به دلیل نبود مطالعات کافی توصیه می شود زنان حامله بیش از مقدار معمول (به عنوان چاشنی و ادویه) مگر با نظر پزشک معالج مصرف نکنند.
افرادی که داروهای ضد انعقادی (از جمله آسپرین) مصرف می کنند باید از زیاده روی در مصرف زنجبیل و پودر زنجبیل (بیش از یک گرم در روز) خودداری کنند..

انواع پودر زنجبیل را از تی سنس بخواهید

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

گل آویشن

گل آویشن

آویشن یک گیاه کوهی و پر از خاصیت می باشد که امروز قصد داریم در دکتر سلام این گیاه رو بررسی کنیم به همین منظور تعدادی عکس از آویشن و خواص آن را برای شما دوستان عزیز آماده کرده ایم
آویشن (در انگلیسی Thymus vulgaris) یکی از شناخته شده‌ترین گیاهان دارویی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و متقابل دارد. دارای گل‌هایی سفید چتری و منفرد است.

در روایات از آن به صعتر یاد شده است.محمد زکریای رازی معتقد است آویشن نفخ شکن، موجب گرمی تن و گوارش خوراک است.[۱] گونه‌های مختلفی از آن در کوهستان‌های ایران بویژه در کوه پایه‌های شهرستان فریدونشهر و همچنین در شهرستان اقلید (با نام آویشن شیرازی (Zataria multiflora) می‌روید. در همدان به آن آزربه و در کوخرد هرمزگان به آن اَوشُه می‌گویند.در کوههای چهارمحال و بختیاری به خصوص در کوهپایه های کلار و ناغان (اُورشُم) می روید. در جلگه دشتهای میانی استان بوشهر نیز می‌روید و در گویش دشتی بوشهری به آن اُوشِه می‌گویند، همچنین در استان کردستان واقع در شهرستان بیجارگروس نیز به وفور می‌روید که به زبان محلی کردی گروسی به آن اَزوِه می گونید، این گیاه در نواحی کوهستانی استان سیستان و بلوچستان هم می‌روید و در زبان محلی به نام «ازگند» معروف هست.

آویشن در طب سنتی ایران و اروپا، کاربرد دارویی دارد. این گیاه علفی و معطر، دارای خواص دارویی بسیاری است و از آن در صنایع غذایی (پیتزا، پاستا، ماهی، پنیر، لیکور، ذرت مکزیکی و…)، دارویی، بهداشتی و آرایشی استفاده متنوعی می‌شود. قسمت‌های دارویی این گیاه، سرشاخه‌های آن و برگ خشک شده آن است. در قرون وسطی در فرانسه، ایتالیا و اسپانیا از آویشن برای درمان سرفه، سوء هاضمه و از بین بردن انگل‌های روده استفاده وسیعی می‌کردند. آویشن خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچ دارد. در بعضی کشورها مثل آمریکا دم کرده آویشن برای آرام کردن ریه و سرفه در مواقع سرماخوردگی، هنوز هم محبوبیت فراوانی دارد.

آویشن در طب سنتی

در طب سنتی از این گیاه به عنوان ضد اسپاسم، رفع تنگی نفس و سرفه و بدگوارشی ودرمان سیاه سرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و برای درمان نفخ و گرفتگی‌های عضلانی استفاده می‌شود.

همچنین آویشن خواص ضد میکروبی و ضدانگلی وضد قارچی دارد و این به خاطر وجود ماده‌ای به نام تیمول است که اگر شما در خوردن ان زیاده روی کنید ممکن است مسموم شوید. آویشن همچنین گرم و خشک و ضد سرفه است. این گیاه فصل بهار در کوههای زاگرس از جمله کوههای فریدونشهر و استان کردستان بخصوص کوههای شهرستان بیجار از جمله (کوه نسار، کوه حمزه عرب، کوه نقاره کوب و منطقه حفاظت شده بیجار) به وفور یافت می‌شود.
آویشن در طب نوین

استفاده امروزی و ثابت شده گیاه آویشن برای درمان آسم، سرفههای خشک مکرر، آمفیزم و برونشیت است. چای دم کرده آن را نیز برای درمان عفونت گوش میانی، نفخ و تهوع استفاده می‌کنند، عصاره آویشن حاوی ماده‌ای به نام «تیمول» است که برای بیماری آسم مفید است. حمام آویشن برای مبتلایان به دردهای عضلانی، مفصلی و روماتیسمی مفید است. ضماد آویشن برای نیش و گزیدگی حشرات موثر است. در بارداری کاربرداین گیاه ممنوع است اما در دوران شیردهی آزاد است.
آویشن در طب شرقی

گیاه آویشن از دیر باز در طب شرقی مورد استفاده قرار می گرفته است.
روش مصرف

برای مصرف این گیاه، ۱ تا ۴ گرم پودر خشک گیاه را در یک لیوان آب جوش دم کرده (به مدت ۲۰ دقیقه) بریزید. پس از صاف کردن محلول را شیرین کرده و ۳ بار در روز مصرف شود.

در التهاب حنجره و لوزهها و برای درمان آفت به صورت غرغره کردن استفاده شود. برای این منظور، یک استکان از پودر گیاه را در چهار استکان آب جوش آهسته به مدت ۲۰ دقیقه جوشانیده و پس از صاف کردن، برای شست‌وشوی دهان استفاده شود.

فراورده‌های دارویی گوناگون از این گیاه ساخته شده و به طور گسترده مورد مصرف بیماران قرار می‌گیرد. از فراورده‌هایی که به تأیید «نظارت بر امور دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» رسیده‌است می‌توان «شربت هانی تیم» و «شربت توسیان»، «قطره توسیگل»، «قطره توسیوین»، «قطره تیم آرتا» و «شربت تیمکس» «شربت تیمیان»، «شربت برونکوتیدی» و «شربت برنکوباریج» را نام برد. این فراورده‌ها، همگی ضد سرفه و خلط آور هستند و ایمنی مصرف آنها در دوران شیردهی و بارداری به اثبات نرسیده‌است.

آویشن عامل تصفیه کننده خوبی بوده و در درمان بی‌خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است. اگر ۵ تا ۱۰ گرم اویشن را در یک لیتر آبجوش دم کرده و با کمی عسل به بیماران مبتلا به تنگی نفس و کلیه و مثانه و درد مفاصل و سیاتیک و خونریزیهای رحم و ترشحات غیر طبیعی زنان بدهید در دفع بیماری آنها موثر واقع خواهد شد.

آویشن برای جلوگیری از ریزش مو نیز موثر است. ۲۰ گرم اویشن را در یک لیتر آب جوشانده شود و هرچند روز یک بار به سر مالیده شود. ضمناً در خوردن آویشن نباید زیاده روی کرد زیرا باعث بروز البومین در ادرار می‌شود.

عرق آویشن

عرق آویشن (طبیعت گرم) برای تقویت بدن، تقویت معده، رفع ترشی معده، تقویت بینایی، ضد درد و تشنج، رقیق کننده خون، در عفونت‌های ریوی، زکام بی همتاست، برای نقرس و سیاتیک مفید است.

در تحقیقی دربارهٔ اثرات گیاهان درمنه، اسطوخودوس و آویشن شیرازی بر روی باکتری‌های Staphylococcus aureus، Pseudomonas aeruginosa و Klebsiella pneumonia را که در سال ۲۰۱۴ انجام شد، مشاهده شده است که هر ۳ اسانس دارای اثر مهار کننده بر روی باکتری‌های بیماری زا هستند اما اسانس گیاه آویشن شیرازی دارای اثر بهتری در مهار باکتری‌ها نسبت به اسانس گیاهان دیگر داراست.
بخور آویشن

بخور آویشن یکی از بهترین راه‌ها برای زیبایی و طراوت پوست بانوان است.
دم کرده آویشن

یک استکان دم غلیظ آویشن برای تسکین درد عادت ماهیانه خانم‌ها بسیار موثر است.

انواع گل آویشن را از تی سنس بخواهید

  • مصطفی طاهری
  • ۰
  • ۰

فلفل سیاه

فلفل سیاه

فلفل سیاه شامل میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل می باشد که بومی جنوب هند محسوب می شود. فلفل سیاه به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود. فلفل سیاه گیاهی بالارونده محسوب می شود که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه می باشد.
فلفل سیاه طعم تند و سوزنده ای دارد و همچنین یک گیاه دارویی خوراکی با فواید بسیار زیاد محسوب می شود. فلفل سیاه از بوته ای باریک و بلند تشکیل شده است، که در رنگ های متنوعی چون سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی می باشد، که برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می شود.

اما در میان سایر فلفل ها، فلفل سیاه شایع ترین نوع می باشد که آنها ابتدا پخته و سپس خشک می شوند.

آیا فلفل سیاه برای شما خوب و مناسب است؟
این ادویه یک منبع عالی از منیزیم، ویتامین K، آهن و فیبر است. همچنین حاوی روغن ضروری به نام پیپرین است که در هنگام آروماتراپی، برای کاهش درد عضلات، مسائل گوارشی و حتی آرتریت التهابی مورد استفاده قرار می گیرد.

فلفل سیاه همچنین دارای خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی، تقویت کننده سیستم ایمنی و کاهش تب است.

فلفل همچنین میتواند برای افرادی که قصد ترک سیگار را دارند، به طور موثری کمک کننده باشد. فلفل سیاه باید در مقادیر متوسط مصرف شود و از مصرف بیش از حد آن اجتناب شود. زیرا یک ادویه است و نوعی از غذا محسوب نمی شود.

هنگامی که با مواد دیگری مانند زردچوبه، دارچین و زیره سبز مورد استفاده قرار میگیرد، ترکیبی عالی از ادویه ها را تشکیل می دهد.

یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه (6 گرم) حاوی :
کالری :15.9

کربو هیدرات :4.1 گرم

چربی و کلسترول:0 گرم

سدیم :حدود 3 میلی گرم

فیبر رژِیمی :2 گرم

فلفل سیاه همچنین حاوی ویتامین C (حدود 2 درصد از میزان توصیه شده )

کلسیم (3 درصد از میزان توصیه شده )

آهن (10 درصداز میزان توصیه شده )

پروتئین حدود 0.7 گرم است.

خاصیت فلفل سیاه

خواص و فواید فلفل سیاه
مزایای فلفل سیاه برای سلامتی:
1. بهبود سلامت گوارش:

گوارش و آنزیم ها را تحریک می کند، بنابراین اینگونه هضم را افزایش می دهد. زمانی که فلفل سیاه مصرف می کنید به خصوص با وعده های غذایی، میتواند توانایی هضم غذا را افزایش دهد.

در بخش سلامت نمناک می خوانید که تحقیقات نشان داده است که فلفل سیاه اثرات مثبتی بر آنزیم های پانکراس نیز دارد. فلفل سیاه همچنین به کاهش گاز معده کمک می کند و می تواند در درمان اختلالات کولیک موثر باشد و از بیماری های صرع نیز جلوگیری می کند.

2. فلفل سیاه برای جلوگیری از سرطان:
مطالعات نشان دادند که از پیپرین موجود در فلفل سیاه، فعالیت های محافظتی را علیه انواع مختلف سرطان انجام می دهد. همچنین جذب مواد مغذی دیگر مانند سلنیوم، کورکومین، بتاکاروتن و ویتامین های B را در روده های شما را افزایش می دهند، که تمام این مواد مغذی برای سلامت روده و پیشگیری از سرطان موثر می باشند.

یکی دیگر از مطالعات نشان می دهد که استرس بر روی رکتوم را کاهش می دهد و به جلوگیری از سرطان کولون کمک می کند. همچنین خواص مشابهی در موارد سرطان پروستات نیز دارد و یک، داروی شیمی درمانی در درمان سرطان پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.

3. فلفل سیاه برای کاهش فشار خون:
فلفل سیاه می تواند فشار خون را در حیوانات کاهش دهد، و اثرات مشابهی نیز در انسان وجود دارد. مصرف پیپرین در کنترل فشار خون به اثبات رسیده است.

4. فلفل سیاه برای کمک به کاهش وزن:
مطالعات نشان دادند که ترکیبات پیپرین که در فلفل سیاه وجود دارد که با تشکیل و انباشت سلول های چربی مبارزه می کند. همچنین می تواند به اهداف کاهش وزن شما کمک کند و یک جایگزین مناسبی در درمان مسائل مربوط به چاقی و چربی بیش از حد می باشد.

فلفل سیاه را بر رژیم غذایی روزانه خود برای کاهش وزن اضافه کنید، زیرا یک قاشق چای خوری از آن فقط 8 کالری دارد. می توانید از این ادویه بر روی سینه مرغ و یا سبزیجات کبابی استفاده کنید.

5. درمان سرماخوردگی و سرفه با فلفل سیاه:
فلفل سیاه برای این منظور درعلم پزشکی باستانی چینی سالها مورد استفاده قرار می گرفته است. زیرا گردش خون و جریان مخاطی را تحریک می کند و هنگامی که با عسل ترکیب کنید، اثربخشی آن افزایش می یابد و به عنوان یک عامل سرکوب کننده طبیعی سرفه به کار می رود.

به سادگی یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با دو قاشق غذاخوری عسل، در یک فنجان مخلوط کنید، مقداری آب جوش را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا حدود 15 دقیقه بماند. سپس نوشیدنی را میل کنید. آن را سه بار در روز تکرار کنید تا از گرفتگی و احتقان سینوس ها رها شوید.

فلفل سیاه و سرماخوردگی

فلفل سیاه برای درمان سرماخوردگی و سرفه
6. کمک به کاهش علائم آسم با فلفل سیاه:
یک مطالعه انجام شده بر روی بیماران مبتلا به آسم نشان داد، که گنجاندن فلفل در رژیم غذایی آنها کمک کرد تا شرایط شان بهبود بخشد. فلفل سیاه دستگاه تنفسی را پاک می کند و سایر علائم مربوط به آسم را کاهش می دهد.

7. فلفل سیاه برای مبارزه با عفونت:
خواص ضد باکتری فلفل سیاه در اینجا نقش ایفا می کند و به جلوگیری از عفونت و گسترش بیماری ها کمک می کند.

8. فلفل سیاه دارای مزایای آنتی اکسیدانی:
فلفل سیاه اثرات آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد، که به روش های مختلف بر روی سلامتی تاثیر میگذارد. آنتی اکسیدان ها از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند و سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهند. در مطالعه دیگری در هند، موش هایی با استرس اکسیداتیو القا شده زمانی که فلفل سیاه مصرف کردند بهبود قابل توجهی در وضعیت آنها مشاهده شد.

فلفل سیاه بالاترین میزان اکسیدان ها را در تمام مواد غذایی مورد بررسی قرار داده شده، دارد. همچنین دارای بالاترین مقدار فنین است که مزایای سلامتی مختلفی را برای بدن به وجود میاورد. همچنین باعث پیشگیری از بیماری های جدی مانند سرطان میشود.

9. فلفل سیاه برای بهبود سلامت دهان و دندان:
برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف فلفل بر روی دهان و دندان، به دلیل خواص ضد باکتری بسیار موثر است و آنها را از درد و سایر عفونت های دهانی در امان نگه می دارد. فلفل دارای خواص ضد التهابی است ،که از التهاب لثه ها جلوگیری می کند. حتی می توانید فلفل را با نمک مخلوط کنید و برای تسکین دردهای دندانی مورد استفاده قرار دهید.

به سادگی مقدار مساوی از این دو ادویه را با هم ترکیب نمایید و آن را در دهان غرغره کنید و برای دندان درد های شدید می توانید فلفل سیاه را با روغن میخک مخلوط کنید و به منطقه آسیب دیده اعمال نمایید با این حال تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد، پس بهتر است که قبل از استفاده با دندان پزشک مشورت کنید.

10. فلفل سیاه سلامت مغز را بهبود می بخشد:
فلفل سیاه تاثیرات زیادی بر سلامت مغز دارد. پپرینی که در فلفل سیاه وجود دارد به عنوان یک مهار کننده آنزیم های مسئول تجزیه انتقال دهنده های عصبی عمل می کند.

این آنزیم همچنین عملکرد هورمون دیگری به نام ملاتونین را کاهش می دهد که چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند. این همچنین در کاهش بیماری های پارکینسون اهمیت دارد و آنزیم دیگری را به نام دوپامین که هورمون احساسات خوب است را مختل می کند.

دوپامین در بیماران مبتلا به پارکینسون کم است و مصرف فلفل سیاه باعث کاهش علائم آن می شود. در مورد افسردگی نیز اثرات مشابهی دیده می شود. همچنین می تواند پیری و زوال عقل را به تأخیر بیاندازد و به جلوگیری از آلزایمر کمک کند.

همچنین فعالیت عصبی را در مغز افزایش میدهد، در نتیجه ممکن است تشنج را نیز کاهش دهد. همچنین از سلول های عصبی محافظت می کند و مانع مرگ سلولهای اولیه می شود. علاوه بر همه اینها اثرات مفیدی در بیماران سکته مغزی نشان داده است.

خوردن فلفل سیاه

بهبود سلامت مغز با فلفل سیاه
11. فلفل سیاه برای بهبود باروری در مردان:
فلفل سیاه نقش مهمی در بهبود باروری در مردان دارد. ثابت شده است که سطح تستسترون را افزایش می دهد، زیرا غنی از روی و منیزیم است که دو ماده معدنی مهم برای هورمون های جنسی مردانه می باشند.

همچنین تعداد اسپرم و غلظت آن را افزایش می دهد. روی موجود در فلفل نیز در توسعه و حرکت اسپرم کمک کننده است.

12. فلفل سیاه برای کمک به ترک سیگار:
مطالعات نشان داده است که استنشاق بخار ناشی از فلفل سیاه می تواند علائم ناشی از ترک سیگار را کاهش دهد. گرایش های سیگار با استنشاق بخار فلفل سیاه به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

13. کمک به درمان دیابت با فلفل سیاه:
آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه میتوانند به تثبیت میزان قند خون کمک کنند. آنها تنظیم کننده هیپرگلیسمی هستندو از این طریق به درمان دیابت کمک می کند.

یک مطالعه در سال 2013 ثابت کرده است که روغن فلفل سیاه می تواند دو آنزیم را که نشاسته را به گلوکز بر می گرداند و نشانه های دیابتی را مهار کند.

مصرف فلفل سیاه می تواند جذب گلوکز را نیز به تاخیر بیندازد. پپرین موجود در فلفل سیاه می تواند به عنوان یک عامل افزایش دهنده در کنار متفورمین (داروی دیابت) مورد استفاده قرار گیرد و کمک می کند تا دوز آن افزایش و عوارض جانبی ناشی از آن کاهش پیدا کند.

و در کل به کاهش علائم این بیماری نیز کمک می کند.

14. فلفل سیاه برای درمان سنگ مثانه:
یکی دیگر از خواص فلفل سیاه این است که می تواند به دفع سنگ مثانه کمک شایانی کند. تحقیقات نشان داده است فلفل سیاه برای درمان سنگ در مجاری ادرار موثر است.

15. خاصیت ضدافسردگی فلفل سیاه:
فلفل سیاه یک داروی ضدافسردگی طبیعی است. پپرین موجود در فلفل سیاه مانند یک داروی ضدافسردگی عمل کرده و سیستم عصبی را تحریک می کند. در نتیجه توانایی شناختی افزایش می یابد.

16. فلفل سیاه برای رفع حالت تهوع:
با استفاده از خواص فلفل سیاه می توان انواع ناراحتی های معده را تسکین داد، کافی است یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی بنوشید تا زمانی که احساس تسکین کنید.

فلفل سیاه برای گلو درد

رفع حالت تهوع با فلفل سیاه
17. فلفل سیاه برای درمان بیماری سل:
فلفل دارای خواص ضد التهابی است. فلفل سیاه به پاکسازی ریه ها کمک کرده و تولید مخاط درون ریه ها را کاهش می دهد.

پاکسازی ریه ها نیز در کاهش درد قفسه سینه موثر است. خاصیت ضد التهابی موجود در فلفل به درمان التهاب ناشی از سرفه در بیماری سل کمک می کند.

مزایای استفاده از فلفل سیاه برای پوست:
آنتی اکسیدان های قوی که در فلفل سیاه موجود هستند ، مزایای ضدپیری فوق العاده را ارائه می دهند. فلفل سیاه پوست را تمیز می کند و به درمان آکنه و سایر بیماری های پوستی کمک می کند.

18. فلفل سیاه برای مبارزه با چین و چروک:
آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه می کنند که آنها می توانند نشانه های پیری را ایجاد کنند و به پوست شما آسیب برسانند.

فلفل سیاه علائم پیری زودرس مانند چین و چروک، خطوط ریز و حتی لکه های تیره را از بین می برد. شما می توانید به سادگی فلفل سیاه را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید، تا اثرات تقویت کننده پوست را در آن مشاهده نمایید.

فقط یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی از عسل و زردچوبه ترکیب نمایید و آن را به عنوان ماسک روی صورت خود اعمال نمایید و پس از 15 دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

19. فلفل سیاه برای سم زدایی پوست:
فلفل سیاه می تواند به عنوان یک اسکراب برای پوست مورد استفاده قرار بگیرد و سلول های مرده را از بین ببرد، که باعث میشود پوست نرم تری داشته باشید. مقداری فلفل سیاه را له کنید و در آب بخیسانید و یک قاشق چای خوری ماست را به آن اضافه نمایید.

سپس این اسکراب روی صورت خود اعمال نماید و بعد از 20 دقیقه بشویید. این اسکراب به حذف سموم از پوست شما کمک می کند و درخشان شدن و نرمی آن را افزایش می دهد، یا همچنین می تواند گردش خون در پوست را ترویج بخشد و اکسیژن و مواد مغذی بیشتری را به پوست شما اهدا کند.

خواص ضد التهابی و ضد باکتری آن به جلوگیری از آکنه نیز کمک می کند.

مزایای استفاده از فلفل سیاه برای مو:
خواص آنتی اکسیدانی فلفل سیاه کمک می کند تا مسائل جدی مو، مانند:شوره سر و ریزش حل شود. همچنین می توانید برای اثر بخشی بهتر، آن را با عسل یا زردچوبه ترکیب کنید.

20. فلفل سیاه برای کمک به درمان شوره سر:
اگر از مشکلات شوره سر رنج می برید، فلفل سیاه یکی از بهترین درمان ها است. یک قاشق چای خوری فلفل سیاه ،له شده را به یک کاسه کشک اضافه کنید و آن را روی پوست سر خود اعمال نمایید و پس از حدود 30 دقیقه با آب بشویید.

می توانید پس از آن از شامپو استفاده کنید. به یاد داشته باشید که از این مخلوط بیش از حد استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث ایجاد سوزش و ناراحتی پوست سر شود.

فلفل سیاه

درمان شوره سر با فلفل سیاه
21. فلفل سیاه برای بازسازی و ترمیم مو:
یک قاشق چای خوری از دانه های فلفل سیاه و سفید را با آبلیمو ترکیب نمایید و روی پوست سر و موی خود اعمال کنید. باعث می شود تا موهای شما احیا شود و به آن براقی و درخشندگی و نرمی اهدا می کند و پس از 10 تا 15 دقیقه با آب سرد شستشو دهید.

همچنین می توانید یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی عسل ترکیب کنید و به موهای تان اعمال نمایید باعث می شود تا ریشه مو تقویت شود.

چگونگی انتخاب و نگهداری فلفل سیاه:
فلفل سیاه هم به شکل پودر و هم به شکل سالم و کامل یافت می شود. دانه های سالم فلفل بهتر هستند، زیرا احتمال اینکه تقلبی باشند، وجود ندارد. هنگام خریدن دانه های سالم فلفل، دقت کنید که کوچک، سنگین و بدون لکه باشند.

نگهداری فلفل سیاه:
برای نگهداری فلفل سیاه، آن را در ظرف شیشه ای دربسته و بدون هوا گذاشته و ظرف را در جای خنک و خشک قرار دهید. پودر فلفل می تواند حدود سه ماه نگه داری شده، اما دانه های سالم فلفل می توانند برای مدت نامحدودی نگه داری شوند. فریزکردن فلفل هم روش نگه داری خوبی است، اگرچه ممکن است مزه آن تغییرکند و تندتر و قوی تر شود.

عوارض جانبی جدی فلفل سیاه:
1.ایجاد احساس سوزش در معده:

خب، همه می دانیم که فلفل سیاه «تند» است. عقل سلیم به ما می گوید که نباید استفاده از فلفل سیاه را در وعده های غذایی خود محدود کنیم.

اما گاهی همین عقل سلیم پا پس می کشد و کنترل از دست ما خارج می شود! در چنین موردی، مصرف بیش از حد فلفل می تواند به سوزش شدید در معده منجر شود. نگران نباشید، این سوزش بر طرف می شود، و کاملا موقتی است.

2. فلفل سیاه ممکن است که باعث مرگ شود:
این اتفاق بسیار نادر است. اما اگر فلفل به صورت مستقیم مصرف شود، می تواند وارد ریه ها و باعث مرگ شود، به خصوص در مورد کودکان. پس توصیه می شود فلفل سیاه را در ترکیب با غذا مصرف کنید و به صورت مستقیم از آن استفاده نکنید.

3. ایجاد احساس سوزش در چشم با مصرف فلفل سیاه:
یادتان باشد فلفل سیاه تند است! پس از تماس مستقیم آن به پوست تان اجتناب کنید. اگر تصادفا این ادویه با چشم تان تماس داشته باشد، ممکن است باعث احساس سوزش و قرمزی در پوست و چشم تان شود.

4. تداخل فلفل سیاه با برخی از داروهای خاص:
بیمارانی که سیکلوسپورین A، کولینرژیک، دیگوکسین، و سیتوکروم پی 450 مصرف می کنند، بهتر است از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنند.

5:احتمال ایجاد اختلالات گوارشی با مصرف فلفل سیاه:
فلفل سیاه ممکن است معده را ناراحت کند یا باعث بروز مشکلات گوارشی شود. بنابراین، بیمارانی که از اختلالات گوارشی رنج می برند نباید فلفل سیاه مصرف کنند.

فلفل سیاه و فشار خون

مصرف فلفل سیاه چه عوارضی دارد؟
6. ایجاد مشکلات تنفسی با مصرف فلفل سیاه:
نباید فلفل سیاه را استنشاق کرد، زیرا ممکن است به مشکلات دستگاه تنفسی مانند آسم و … منجر شود.

7. فلفل سیاه باعث تحریک می شود:
در مواردی نادر، مصرف فلفل سیاه می تواند به تحریک پوست بینجامد که علائم آن خارش، ورم، و قرمزی پوست هستند.

8. باعث بروز مشکلاتی در دوران بارداری و شیردهی می شود:
اگر باردار هستید، پس بدنتان نسبت به ادویه ها حساس است. در نتیجه از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنید. اگر عاشق طعم آن هستید، اندکی را به غذای محبوب خود اضافه کنید.

طعم و مزه ی تند فلفل سیاه می تواند به شیر مادر منتقل شود. بنابراین، اگر در دوران شیردهی به نوزاد خود به سر می برید، از فلفل سیاه دوری کنید.

9. افزایش خشکی پوست با مصرف زیاد فلفل سیاه:
فلفل سیاه را نباید در مقادیر زیاد مصرف کرد، زیرا ممکن است که باعث خشکی پوست شود. اگر پوست خشکی دارید، از مصرف بیش از حد فلفل سیاه اجتناب است.

10.در طول تابستان از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنید:
تابستان ها گرم است و فلفل سیاه می تواند حرارت بدن را افزایش دهد و حتی منجر به خونریزی بینی شود. بنابراین تا حد ممکن از مصرف فلفل سیاه در تابستان ها اجتناب کنید.

*برخی سوالات متداول:

آیا مصرف فلفل سیاه برای کلیه ها بد است؟
فلفل سیاه حاوی اگزالات است، که ممکن است سنگ های کلیه را در افراد حساس ایجاد کند. از این رو اگر از عوارض کلیوی رنج می برید یا از مصرف آن جلوگیری کنید یا با پزشک خود مشورت کنید.

چه مقدار فلفل سیاه را میتوان در طول روز مصرف کرد؟
در مورد دوز آن، اطلاعات کافی وجود ندارد. پس بهتر است که طبق دستور پزشک انجام شود.

فواید مصرف فلفل سیاه در صبح چیست؟
اطلاعات کافی در مورد مصرف فلفل سیاه با معده خالی وجود ندارد، پس از انجام آن خودداری کنید.

انواع فلفل سیاه را از تی سنس بخواهید

  • مصطفی طاهری