عصاره فلفل
معرفی گیاه: فلفل تند یا پلپل تندCapsicum annuum میوه گیاهی ازسرده فلفل دلمهای است که عضوی از خانواده بادنجانیان میباشد. فلفل قرمز ازقاره آمریکا میآید.
خواص : علت احساس تندی کردن در دهان به وسیله فلفل، مادهای است به
نام کاپسیسین که بسیار برای بدن مفید است. کاپسیسیٔن نوعی آلکالوئید استکه در برخی از گیاهان مثل فلفل قرمز یافت میشود که برای پوست و موکوسمحرک بوده و برای تهیه نوعی دارو که در تسکین برخی از دردها به کار میرودمورد استفاده قرار گرفتهاست. این ماده هرگاه به مخاط دهان برخورد کند، مغز بهاشتباه آن قسمت را داغ احساس میکند.
دوز مصرف:به طور رایج ۳ تا ۴ بار در روز برای درمان نواحی آسیبدیده یادردناک، مورد استفاده قرار میگیرد.
عصاره فلفل
انواع عصاره گیاهی را از تی سنس بخواهید
- ۰۰/۰۴/۰۸