معرفی گیاه: زیره سبزCuminum cyminum L گیاهی است از خانواده آپیاسه، برای نخستین بار در ایران و سرزمینهای مدیترانهای کشت شدهاست. در
روم باستان و مراکش نیز به عنوان ادویه وخوراکی در غذاها استفاده میشدهاست.
در اروپا و در قرون وسطی در اسپانیا و مالت کشت میشدهاست.
خواص: زیره دارای تانن، روغن زرین و اسانس است. اسانس زیره را ازتقطیر میوه له شده تحت اثر بخار آب بدست میآورند. این اسانس
مایعی است بیرنگ که در اثر ماندن ابتدا برنگ زرد و سپس قهو ه ای
رنگ م یشود. بوی زیره مربوط به آلدئیدی بنام کومینول استضد تشنجاست. برای برطرف کردن بیماری صرع، دفع گاز معده، رفع برونشیت،برای برطرف کردن سوءهاضمه مفید است.
دوز مصرف: ۲ بار در روز )هنگام ناهار و شام(، هر بار یک کپسول نرم۲5 میلی گرم/ ۲۰ قطره معادل ۲5 میلی گرم
عصاره زیره سبز
انواع عصاره دارویی را از تی سنس بخواهید
- ۰۰/۰۴/۰۸