معرفی گیاه: زنجبیلZingiber officinale یا یک گیاه خوراکی، ادویه ودارویی است که از شاخه کورکومین است. بومی آسیای جنوب شرقی است باساقه باریک و نیمانند و برگهای سرنیزهای سبز براق که از زمینساقهای غدهایمیرویند.
خواص: خواص زنجبیل گوناگون است و مربوط به ترکیب جینجرول است؛ ازجمله خواص دارویی این گیاه ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد
باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش
اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایینآورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.
دوز مصرف: ۲۰ میلیگرم بر کیلوگرم عصاره زنجبیل
عصاره زنجبیل
انواع عصاره گیاهی را از تی سنس بخواهید
- ۰۰/۰۴/۰۸