قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

تی سنس قدیمی ترین فروشگاه چای
پخش انواع چای از تهران به تمام نقاط ایران

021-44447132
09122899005
https://teasense.ir/

  • ۰
  • ۰

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: از نوشیدن زیاد چای خصوصا چای پررنگ در وعده سحری به ویژه بعد از اتمام غذا اجتناب کنید چون باعث افزایش ادرار و دفع مواد معدنی مورد نیاز بدن و بروز تشنگی در طول روز می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده درخصوص جبران کمبود آب بدن در طول روز گفت: مصرف میوه، آب و یا آبمیوه وشربت های خانگی در فاصله بین افطار و زمان خواب باعث تأمین آب مورد نیاز بدن می شود.
وی درخصوص تغذیه در زمان افطار گفت: روزه داران روزه خود را ابتدا با چای، آب ولرم یا شیر گرم و خرما یا کشمش یا مویز باز کنند.
علیزاده با بیان اینکه روزه داران از همه گروه های غذایی به اندازه کافی مصرف کنند، افزود: مصرف نان سبوس دار مانند سنگک و پنیر و سبزی به همراه مغزها مثل گردو و پسته و همچنین شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج برای وعده افطار مناسب است.
وی با اشاره به این که در وعده شام از مصرف غذا ی سنگین خودداری شود، گفت: با توجه به قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در فصل بهار که روزها طولانی و شبها کوتاه است توصیه می شود افطار و شام یکی شود یا بعد از افطار خیلی سبک با فاصله کمتر از ۱ ساعت شام میل شود تا سبب سیری در زمان سحر نشود.
علیزاده غذاهایی مانند سوپ، آش یا حلیم سبک و کم چرب، خوراک لوبیا، عدسی، خوراک سبزیجات با کمی نان به همراه ماست، خیار، دوغ، سبزی و سالاد را برای وعده شام پیشنهاد کرد.
وی تاکید کرد: بلافاصله بعد شام از مصرف چای خودداری کنید چون جذب آهن را کاهش می دهد و بعد از ۲ ساعت از شربت های خانگی مثل عسل و آبلیمو ، خاکشیر وغیره و میوه ها مخصوصا مرکبات استفاده کنید زیرا جذب آهن در بدن را افزایش داده و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی هورمون ها نقش ویژه ای دارد.
علیزاده درخصوص وعده سحری گفت: در این وعده غذایی از مواد پروتئینی مانند گوشت، مرغ، ماهی، شیر و حبوبات و مشابه وعده ناهار با حداقل مقدار روغن و چربی یا صبحانه مقوی ومغذی همراه با مغزهای خام استفاده شود.
وی ادامه داد: انواع چلوخورش ها و پلوهای مخلوط با حبوبات و سبزیجات مانند عدس پلو، لوبیا پلو و سبزی پلو به همراه مرغ، ماهی یا گوشت و سبزی های تازه مثل سبزی خوردن یا سالاد کاهو برای وعده سحری مناسب هستند.
علیزاده توصیه کرد: در وعده های سحری و افطار از پرخوری، مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و غذاهای حاوی مقادیر زیاد قندهای ساده مثل قند، شکر، زولبیا و بامیه پرهیز کنید.
وی خاطرنشان کرد: مصرف کربوهیدرات های مرکب در سحر باعث طولانی تر شدن هضم غذا و کمتر گرسنه شدن می شود.

گروه خبری : خراسان شمالی

 

تی سنس مرکز فروش چای تهران

  • ۰۰/۰۱/۲۷
  • مصطفی طاهری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی