پخش چای در زاهدان| بورس چای در زاهدان
تی سنس فروشگاه اینترنتی چای در زاهدان
فروش انواع چای سیاه در زاهدان
چای سیاه از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است
کافئین و تانین = آرام بخش دستگاه عصبی.
تئوفیلین = ساختاری مانند کافئین دارد که در چای سبز و سیاه موجود است , شل کردن عضلات، افزایش دهنده جریان خون در کلیهها , افزایش انقباض پذیری و کارایی عضلات قلب، تنظیم ضربان قلب، کاهش فشار خون و اثرات التهابی.
تیانین = طعم دهنده چای است.
کاتچین = در چای سبز و سیاه وجود دارد اما در چای سبز بیشتر است , این ماده ضد سرطان , کاهش دهنده چربی بدخون و ضد ویروس است و ازافزایش قند خون جلوگیری می کند.
فلوراید و فلووانوئید که سبب استحکام دندان است و از ایجاد بویبددهان پیشگیری می کند.
ویتامین های B کمپلکس C , و E نیز در چای وجود دارد.
ویتامین C که کاهش دهنده اضطراب است و علائم سرماخوردگی را برطرف می کند.
ویتامین ب کمپلکس و ویتامین ای نیز سبب بهبود سوخت و ساز بدن می شود.
رفع خواب آلودگی , تقویت نیروی فکر , گوارش بهتر غذا و کاهش علائم میگرن از دیگر خواصل مهم چای است.
فروش انواع چای سر گل بهاره ممتاز در زاهدان
چای سیاه سرگل بهاره همان چای ممتاز بهاره است که از غنچه و برگ بالایی بوتهی چای در فصل بهار تولید می شود و چون در تولید این نوع چای از برگ های جوان روی بوته چای در فصل بهار استفاده می شود به آن چای سیاه سرگل بهاره هم گفته می شود.این محصول بواسطه برداشت در فصل بهار و یا اصطلاحا چین اول، حاوی مواد مغذی بسیار زیادی بوده که بیشترین فواید را برای سلامت و زیبایی دارد.
چای سیاه سوزنی یا همان چای لیزری در زاهدان
کیفیت چای سیاه سوزنی ایرانی درصورتیکه بطورصحیح دم کشیده شود، کمتراز انواع چایی های مرغوب و برتر دیگر نبوده و فقط در میزان چای خشکی که درقوری ریخته می شود با چایی های دیگر متفاوت می باشد که باید یک قاشق بیشتر ریخته شود. در چای قلم، ساقه های فوقانی نگهدارنده ی شاخسارها (جوانبرگ) چای نیز بطور پراکنده در آن پخش بوده و درهنگام دم کشیدن چای، تراوش مواد مفید و سودمند ساقک های خشک شده، رنگ و عطر خاصی به نوشیدنی می دهد که علاوه بر ظاهری بسیار زیبا و جذاب، عطر نوشیدنی را دلچسب تر و با طراوت می نماید.
چای سیاه شکسته ممتاز در زاهدان
از محصولات تی سنس می توان به چای سیاه شکسته ممتاز اشاره نمود که از بهترین نوع برگ چای ممتاز بهاره تولید شده و فاقد هرگونه رنگ و طعم دهنده های غیر مجاز است.
این محصول تی سنس یکی از بهترین محصولات چای ایرانی می باشد .این چای بدلیل عطر و طعم بسیار خوب و همچنین رنگدهی طبیعی بالا یکی از پرفروش ترین محصولات چای ایرانی می باشد.
چای سیاه باروتی در زاهدان
چای سیاه باروتی همان چای سیاه است که طی مراحلی به گلوله های ریز سیاه رنگ تبدیل شده است. چای باروتی را در ایران بیشتر به نام چای کله مورچه یا سی تی سی میشناسند. دلیل نامگذاری چای باروتی یا کله مورچه به این دلیل است که دانه های این چای گلوله ای شکل هستند و به سر مورچه شبیه اند. جالب است بدانید که این چای هم از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه میشود و پایه تولید این چای همان گیاهی است که چای های سیاه، سبز و سفید از آن تهیه میشود و تنها تفاوت آن روش تهیه و به دست آوردن شکل گلوله ای چای باروتی است.
چای سیاه قلم درشت در زاهدان
یک نوع چای سیاه با ظاهری درشت تر از سایر انواع چای سیاه و طعم و رنگی منحصر به فرد. اولین ویژگی مطرح شده در مورد این نوع چای قرار گرفتند آن در دسته بندی چای های سیاه است. چای سیاه و سبز و حتی اولونگ همگی از گیاه کاملیا سیننسیس تولید می شوند و تفاوت آن ها در شیوه تهیه است. برای تولید چای سیاه بر خلاف چای سبز، گیاه قبل از خشک شدن یک دوره تخمیر (اکسایش) را تجربه می کند و بعد خشک می شود. واژه قلم که در معرفی این نوع چای به کار رفته است حاکی از خصوصیات فیزیکی چای و همچنین قسمتی از گیاه چای است که در تهیه آن مورد استفاده قرار گرفته است. چای قلم از قسمت ساقه گیاه چای تولید شده است. و در مورد قلم درشت بودن این نوع از چای باید بگوییم که چای قلم در بازار چای به دو دسته قلم درشت و قلم متوسط تقسیم می شود. این دو دسته میزان کوچک و بزرگ بودن دانه های چای را بیان می کنند. اما این که بزرگی و کوچکی دانه های چای سیاه چه تأثیری دارند را بعداَ بررسی خواهیم کرد. در آخر واژه بهاره اخرین ویژگی این نوع چای است. چای در سه فصل بهار، تابستان و پاییز برداشت می شود.
چای سیاه قلم ریز در زاهدان
چای سیاه قلم ریز ایرانی ازجمله محصولات پرطرفدارکارخانه های چای سازی خطه سرسبز و باطراوت بویژه دراستان گیلان بوده که به دلیل شهرت خوش طعمی، درمیان هموطنان عزیز، با استقبال فراوانی همراه می باشد. چای سنتی قلم درشت ترین چایی ایرانی می باشد.
کیفیت چای قلم ایرانی درصورتیکه بطور صحیح دم کشیده شود، کمتراز انواع چایی های مرغوب و برتر دیگر نبوده و فقط در میزان چای خشکی که درقوری ریخته می شود با چایی های دیگر متفاوت می باشد که باید یک قاشق بیشتر ریخته شود. درچای قلم، ساقه های فوقانی نگهدارنده ی شاخسارها (جوانبرگ) چای نیز بطور پراکنده در آن پخش بوده و درهنگام دم کشیدن چای، تراوش مواد مفید و سودمند ساقک های خشک شده، رنگ و عطر خاصی به نوشیدنی می دهد که علاوه بر ظاهری بسیار زیبا و جذاب، عطر نوشیدنی را دلچسب تر و با طراوت می نماید.
چوب چای در زاهدان
بی تردید هموطنان عزیز اطلاع دارند که مردم سخت کوش و زحمتکش شمال کشور غالبا به شیوه های دستی و سنتی برگ سبز چای را برداشت می کنند و در هنگام برداشت به این شیوه غالبا غنچه فوقانی چای با برگ های اول، دوم، سوم و گاهی با برگ چهارم چای همراه است که همه اجزای فوق به ساقه نگهدارنده در قسمت فوقانی متصل بوده و سپس درمراحل چایسازی، تعدادی ازخرده های ساقه، درهنگام غربال گری چای سیاه تولید شده به صورت پراکنده به مقدار متفاوت در انواع درجه بندی شده چای سیاه باقی مانده و این مقدار در چای سرگل و ممتاز به کمترین میزان خود می رسد و در چای قلم و شکسته و باروتی به ترتیب در مقادیر بیشتری وجود دارد. مردم بومی منطقه نیز قریب به یقین به علت خاصیت های مفید وسودمند ساقه های خرد شده، سعی ننموده اند که ساقه زدایی را بطور کامل از چای تولید شده انجام دهند.
چای سبز در زاهدان
چای سبز از متداول ترین نوشیدنی ها در آسیا بخصوص آسیای شرقی است. بزرگترین تولید کننده ی چای سبز در دنیا کشور چین است. هر چند در ایران هم چای سبز ایرانی مرغوب تولید می شود.
چای سبز شکسته ممتاز در زاهدان
این نوع چای سبز که در درجه ی عالی قرار دارد، کیفیتی نظیر چای سرگل دارد، با این تفاوت که درصد خلوص آن کمتر می باشد و در کارخانه چای، توسط فیلتر های مخصوص جداسازی می شود. زمان دم این نوع چای کمی بیشتر از چای سرگل بوده و از ماندگاری کمتری برخوردار است. ولی اگر به روش درست و با آب مناسبی دم شود، از نظر طعم تفاوت چندانی با چای سرگل نخواهد داشت.
چای سبز قلم ممتاز در زاهدان
ترکیبی از ساقه و برگ های درشت چای می باشد. این چای پس از دم کشیدن عطر و طعمی خوش دارد که برای طرفداران چای سبز انتخاب مناسبی است. این محصول با حفظ کیفیت و خواص چای سبز و مقداری مقرون بصرفه تر عرضه میشود. برای دم کردن چای سبز کافیست یک قاشق از این چای را در قوری ریخته و یک لیوان آب جوش زلال به قوری اضافه کنید و پس از پنج الی هفت دقیقه میل نمایید. تفاوت این چای با نوع ممتاز خود در ساقه های موجود در آن و اندازه درشت برگ ها است. این نکته باعث تفاوت در قیمت این محصولات نیز شده است. چای سبز برخلاف چای سیاه تخمیر نمیشود. به عبارتی فرآیند تخمیر از آن حذف شده و حالت سبزی برگ ها را در خود نگه میدارد.
چای سفید در زاهدان
چای سفید، از برگ های چای رسیده به دست می آید. وقتی غنچه چای هنوز باز نشده است، آن را می چینند و قبل از این که برگ های چای خشک شوند، آنها را بخار می دهند. چای سفید نسبت به دیگر انواع چای در مقادیر کمتری تولید شده و از این جهت قیمت آن گرانتر تمام میشود. نامگذاری چای سفید ، ناشی از پرزهای سفید نقرهای جوانههای نشکفته گیاه چای است که به آن سفید می دهد، هر چند دم کرده آن به رنگ زرد کم رنگ است. میزان کافئین موجود در چای سفید در مقایسه با چای سبز یا چای سیاه بسیار کمتر است. در هر فنجان از چایسفید تنها ۲۸ میلیگرم کافئین وجود دارد. چای سفید دارای مقدار زیادی کاتشین است. کاتشین باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها ، سکته ها،دیابت و خطرات حاصل از اشعه ماورای بنفش بر پوست می گردد
گرمنوش چای در زاهدان
نوعی نوشیدنی است که چای جز اصلی آن است و سایز جز ها از گل، برگ، ساقه، ریشه، دانه، پوستِ میوه یا اجزای دیگر گیاهان دارویی که قابل حل در آب است، به صورت خشک یا تازه مورد استفاده قرار میگیرد. دم کردن یا گرفتن عصاره به وسیلهٔ آب متداولترین و قدیمیترین روش به کار بردن داروهای گیاهی است.
چای سیاه میخک در زاهدان
یک وقت های دلم فقط چای سیاه میخواد برای غروب های زمستون،با عطر میخک که عالیه ، حتما امتحان بکنید.
میخک عطر تندی و گرمی دارد برای همین خیلی کم باید مصرف شود .
چای دارچین در زاهدان
مخلوط چای سیاه و دارچین نیوشا از خواص دارچین از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و همچنین کاهش و تسکین دردهای عضلانی بهره مند می باشد. عطر و طعم بی نظیر چای دارچین درکنار ویژگی های بی شمار آن به محبوبیت این محصول افزوده است.
چای سیاه هل در زاهدان
گرمنوش چای سیاه هل یکی دیگر از دمنوش های مفید و خوش طعم محصولات تی سنس است. مصرف گرمنوش چای سیاه هل تی سنس سبب خوشبو شدن دهان شده و زخم های دهان را بهبود میدهد. گرمنوش هل تی سنس همچنین تب را کاهش و سرماخوردگی را درمان میکند. این دمنوش تسکین دهنده درد روماتیسم است. یکی از خواص ویژه و بسیار ارزشمند چای هل، جلوگیری از تشکیل خلط در گلو است. دانه های هل خاصیت داروی اکسپکتورانت را دارد و سینوس ها و برونش ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاک می کند. هل همان طور که ذکر شد خواص گرمابخش و انرژی زا دارد از این رو به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته کمک می کند. گرمنوش چای سیاه هل تی سنس از ترکیب هل و چای سیاه به دست آمده و جزو گرمنوش های مخلوط چای سیاه است.
چای سیاه گل محمدی در زاهدان
چای گل سیاه یا گرمنوش گل محمدی یک نوشیدنی معطر و فوقالعاده با خواص مثالزدنی و پرخاصیت برای آنهایی است که علاقهمند به نوشیدنیهای گرم هستند. شما میتوانید از این گلبرگهای خوشرنگ و معطر چای تهیه کرده و یک نوشیدنی صد درصد ایرانی و آرامبخش تهیه کنید.
چای سیاه به لیمو در زاهدان
چای سیاه یکی از محبوبترین نوشیدنیهای دنیا است که ترکیبات متنوعی از آن، با دیگر گیاهان معطر و دارویی وجود دارد. از این رو تی سنس ، محصول مخلوط چای سیاه و گیاه بهلیمو را به بازار عرضه کرده است. این چای علاوه بر طعم بینظیر و عطر عالی، خواص بسیاری نیز دارد. بهلیمو از خوشبوترین گیاهان دارویی است و ترکیب آن با چای سیاه سیلان، عطری مشابه لیمو میدهد. به لیمو گیاهی با برگهای سبز معطر است که خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد. پس از چیدن برگهای بهلیمو به صورت تازه یا خشک شده، میتوان از آن استفاده کرد. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تی سنس از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سیاه و گیاه بهلیمو تی سنس در بستهبندی زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
استان سیستان و بلوچستان را بهتر بشناسیم
استان سیستان و بلوچستان پس از استان کرمان به عنوان دومین استان پهناور کشور بهشمار میرود و به دلیل قرار گرفتن در موقعیت راهبردی و ترانزیتی دارای اهمیت فراوانی است.
بندر تنگ؛ سرزمین گل فشان های سیستان و بلوچستان
ارگ جلال آباد، موزه معماری سیستان و بلوچستان
حقایق جالب در مورد استان سیستان و بلوچستان
استان سیستان و بلوچستان با مرکزیت زاهدان در جنوب شرقی ایران واقع شده و بیش از ۱۱ درصد وسعت ایران را شامل میشود. این استان با داشتن موقعیت راهبردی بازرگانی و ترانزیتی و دارا بودن کشاورزی و باغبانی (بهویژه میوههای استوایی و گرمسیری) از اهمیت فراوانی برخوردار است. همچنین کشاورزی، صنعت، حمل و نقل، تجارت و روابط مرزی در سالهای اخیر رشد چشمگیری در این استان داشته است. بازارهای فراوان و اجناس وارداتی از منابع درآمد مردم این منطقه است. مس، کرومیت، منگنز، سنگ مرمر و سنگ آهک از معادن استان محسوب میشود.
در سال ۱۲۸۵ هجری شمسی و با توجه به قانون تشکیلات ایالات و ولایات، بلوچستان جزو ۴ ایالت اصلی ایران محسوب میشد، حوزه بلوچستان به مرکزیت زاهدان و ۳ فرمانداری تابعه در سال ۱۳۲۶ تشکیل یافت و در سال ۱۳۳۳ استان سیستان وبلوچستان استانی مستقل معرفی شد.
سیستان و بلوچستان
شهرستانهای نیمروز با مرکزیت ادیمی و هامون با مرکزیت شهر محمدآباد در شمال استان سیستان و بلوچستان، شهرستان میرجاوه در مرکز و شهرستان قصر قند در جنوب استان سیستان و بلوچستان واقع شدهاند.
تاریخچه
سیستان و بلوچستان شامل دو ناحیه سیستان (زابل و شهرهای شمال استان) و بلوچستان (زاهدان تا چابهار) میشود. سیستان که صورت تغییر یافته سجستان یا سکستان است، به معنای سرزمین قوم سکا است؛ سکاها اقوام آریایی بودند که حدود ۱۲۸ سال قبل از میلاد، سیستان را فتح کردند. به عقیده مورخان سیستان به گرشاسب، یکی از نوادگان کیومرث نسبت داده میشود. در کتاب اوستا سرزمین اساطیری سیستان، یازدهمین سرزمینی است که به دست اهورامزدا خلق شده است. همچنین رستم دستان قهرمان حماسی شاهنامه فردوسی در این سرزمین به دنیا آمده است. سیستان یکی از مناطق ساسانیان بود که اردشیر بابکان آن را به تصرف خود درآورده بود.
سیستان و بلوچستان
مکران به سرزمین مکاها (بلوچها) گفته میشد که بعدها به بلوچستان تبدیل شد. فرهنگ معین، قوم بلوچ را این گونه توصیف کرده است:
قومی ایرانی، صحرانشین و دلیر ساکن بلوچستان، طوایف خارجی کمتر در آن ناحیه نفوذ کرده و ایشان در برابر بیگانگان مقاومت نمودهاند. آنان زبان خاص خود را دارند که به بلوچی معروف است در تپههای بلوچستان آثاری به دست آمده است که تاریخ این سرزمین را به سه هزار سال پیش از میلاد میرساند.
جغرافیا و اقلیم
این استان در بین ۲۵ درجه و ۳ دقیقه تا ۳۱ درجه و ۲۷ دقیقه عرض شمالی از خط استوا و ۵۸ درجه و ۵۰ دقیقه تا ۶۳ درجه و ۲۱ دقیقه طول شرقی از نصفالنهار گرینویچ قرار داشته و با مساحت ۱۸۱٬۷۸۵ کیلومتر مربع، پس از استان کرمان دومین استان پهناور ایران محسوب میشود.
همسایگان این استان از شمال استان خراسان جنوبی و کشور افغانستان، از شرق کشورهای پاکستان و افغانستان، از جنوب دریای عمان و از مغرب استانهای کرمان و هرمزگان هستند.
ارتفاعات سیستان و بلوچستان جزو رشتهکوههای مرکزی ایران و شامل ناهمواریهای شرق چاله لوت و ارتفاعات دیواره شرقی و جنوبی چاله جازموریان است. پهنای کوهستانها از شمال به جنوب افزایش یافته و در فاصله ایرانشهر-کوهک به بیشترین حد خود میرسد. این ناهمواریها از دو قسمت کوههای سیستان و کوههای بلوچستان تشکیل یافته است.
کوه تفتان با ارتفاع ۴۰۴۲ متر و بزمان با ارتفاع ۳۴۹۷ متر از ارتفاعات بلوچستان است، کوه خواجه نیز تنها ارتفاعات مهم سیستان با بلندی ۹۰۰ متر است.
بهطور کلی استان سیستان و بلوچستان دارای آب و هوای گرم و خشک است، اما دارای تنوع آب و هوایی و اقلیمی ویژهای بوده و مناطق کوهستانی، جنگلی و باتلاقی نیز در آن وجود دارد. آبرفتهای رودخانه هیرمند، در شمال استان واقع شده است. دشت سیستان که دارای اقلیم بیابانی میانه است، بارشی کمتر از ۶۵ میلیمتر در سال دارد و میزان تبخیر این دشت بیش از ۵۰۰۰ میلیمتر است. این گونه شرایط خشکی فیزیکی شدید محیط را تشدید کرده و در سالهایی که رودخانه هیرمند با کاهش میزان ورودی آب رودخانه هیرمند مواجه میشود، خشکسالیهای شدید ایجاد میشود که آثار مخربی نیز برجای میگذارد.
سیستان و بلوچستان
از آنجا که جنوب استان در مجاورت دریای عمان قرار گرفته، دارای بادهای موسمی و اقلیمی متفاوت است. این منطقه از میانگین دمایی بالایی برخوردار است. بارش کم و عدم وجود منابع برفی کوهستانی باعث شده تا بیشتر جریانات رودخانهای، موقتی و فصلی باشد.
مردمشناسی
دو قومیت سیستانی و بلوچی در این استان وجود دارد؛ قوم سیستانی به زبان فارسی با گویش سیستانی و قوم بلوچی به زبان بلوچی صحبت میکنند دین قوم سیستانی اسلام و مذهبشان شیعه بوده و بلوچها نیز پیرو اسلام و عموما سنی مذهب هستند.
بلوچها در زاهدان، خاش، سراوان، ایرانشهر، نیکشهر، چابهار، سرباز، کنارک، دلگان، سیب و سوران، قصر قند و فنوج و سیستانیها در شهرستانهایی همچون زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند سکونت دارند.
پیراهنی راسته، گشاد و جادار، شلواری پرچین، پیراهن چهل تریز، باسکت یا جلیقه، سربند یا لنگته، قبا و جوقه (نوعی کت بادوام و بسیار گران) لباس مردان سیستان را تشکیل میدهد.
لباس محلی بلوچیها شامل پیراهن یقه باز، لباده بلند، دستار سفید، کمربند ضخیم و جفت جوراب دستبافت است، زنان بلوچی نیز از پیراهن بلند با یقهباز استفاده کرده که آن را با دستار بزرگى مىپوشاند. این زنان از کفشهای شبیه به کفش مردها استفاده میکنند، ولى بیشتر این زنان با پاى برهنه راه مىروند و بعضى هم با جوراب رفت و آمد مىکنند.
مردم سیستان و بلوچستان
صنایع دستی و سوغات
سوزندوزی، سکهدوزی و شیرینی لندو از معروفترین صنایع دستی و سوغات این استان است.
سوزن دوزی
دیدنیها
شهر سوخته زابل، کوه خواجه در حدود ۲۰کیلومتری جنوب غربی زابل، دریاچه هامون، قلعه سرباز، جنگل حرا چابهار، تالاب لیپار چابهار، خانه ابویی زاهدان، قلعه بمپور، ساحل صخرهای چابهار، کوه تفتان سراوان، ارگ خان ملک کیانی زابل، تپههای گل فشان کنارک و ارگ جلالآباد زابل از دیدنیهای معروف این استان است.