قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

تی سنس قدیمی ترین فروشگاه چای
پخش انواع چای از تهران به تمام نقاط ایران

021-44447132
09122899005
https://teasense.ir/

  • ۰
  • ۰

۱۰ واقعیت درباره چای. در

۱۰ واقعیت درباره چای. درست یا نادرست؟!

Leave a Comment / مجله چای تیسنس / By 

سال‌هاست که چای نوشیدنی اصلی ما ایرانی‌هاست. برای رفع خستگی، برای پذیرایی در مهمانی ها و … . هر چند که استفاده از چای ریشه در فرهنگ کشور های دیگر دارد ولی به هر حال این نوشیدنی حالا دیگر بخشی از فرهنگ ما شده است. گفته می‌شود که چای خواص و مزایای بسیاری دارد. ولی این باور ها تا چه حد با آن چه که در آزمایش های علمی به اثبات رسیده اند مطابقت دارند؟ امروز با چای لیل همراه باشید تا صحت بعضی از باورهای رایج درباره چای را با هم بررسی کنیم.

1. چای حاوی فلاونید است.

درست است. فلاونیدها مولکول‌هایی هستند که به مبارزه در مقابل التهاب‌ها کمک می‌کنند.می‌دانید که التهاب‌های کوچک می‌توانند باعث بروز مشکلات قلبی عروقی بشوند، اما مصرف چای نقش مهمی در پیشگیری از این مشکلات بازی می‌کند.

2. حفاظت آنتی اکسیدانی چای فوریست.

نادرست است. اثر آنتی اکسیدانی چای دو ساعت پس از مصرف به بیشترین حد خود می‌رسد.آنتی اکسیدان‌ها به مبارزه با رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند؛ رادیکال‌های آزادی که باعث پیری و التهاب می‌شوند.

3. اگر می‌خواهیم از فواید چای بهره ببریم، نباید بگذاریم بیش از یک دقیقه دم بکشد.

نادرست است. پلی‌فنول‌های چای به آهستگی دم می‌کشند؛ بنابراین باید برای دم کشیدن، زمان بیشتری به چای داد. برای مثال، مدت زمان توصیه‌شده برای دم کشیدن برگهای چای سبز، 10 دقیقه است و برای برخی دیگر از انواع چای به ۲۰ الی ۲۵ دقیقه هم می‌رسد.

4. چای نمی‌گذارد خوابمان ببرد.

درست است. چای هم مانند قهوه حاوی کافئین (یا تنین) است، کافئین مولکولی است که به جلوگیری از خواب رفتن شناخته شده است.در مواردی که برای به خواب رفتن مشکل دارید، بهتر است از ساعت 4 بعد از ظهر به بعد چای ننوشید یا از چای بدون کافئین (بدون تنین) استفاده کنید.

5. خودمان می‌توانیم چای را کافئین‌زدایی کنیم.

درست است. خیلی ساده است، کافئین جزء اولین مولکول‌هایی است که در آب دم می‌کشد؛ بنابراین کافیست، چای را در مقدار بسیار کمی آب به مدت یک دقیقه دم کنید، سپس این دم کردۀ اولیه را دور بریزید (به این ترتیب 80 درصد کافئین چای از بین می‌رود). سپس، چای را در یک فنجان بزرگ آب به طور معمول دم کنید. این دم کردۀ دومی، بدون کافئین (یا بدون تنین) است.

6. تمام چای‌ها حاوی مقدار یکسانی کافئین هستند.

نادرست است. مقدار بسیار کمی کافئین (یا تنین) در چای سفید وجود دارد، کمی بیشتر در چای سبز و باز هم بیشتر در چای اولونگ و چای سیاه.

7. چای باعث سوزش معده می‌شود.

درست است. کافئین که در چای یا قهوه وجود دارد، مولکولی است که باعث رها شدن اسفنکتر تحتانی مری می‌شود، این امر باعث بازگشت یا بالا آمدن اسیدهای معده خواهد شد.

8. چای بدون شیر و شکر کالری ندارد.

درست است. به طور دقیقتر، چای بدون شیر و شکر حاوی 0 تا 2 کالری انرژی است.

9. زنان باردار باید مصرف چایشان را کم کنند.

درست است. باز هم مشکل بر سر همان کافئینی است که در چای یا قهوه وجود دارد. البته باید بدانید که کافئین موجود در چای خیلی کمتر از کافئین موجود در قهوه است.

10. چای سبز حاوی فلاونید بیشتری است.

درست است. و در بین چایهای سبز، غنی‌ترین آنها چای‌های سبز ژاپنی، خصوصاً سنچا و ژیوکورو هستند.

فروش اینترنتی چای گیلان

ست یا نادرست؟!

  • ۹۹/۰۵/۲۵
  • مصطفی طاهری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی