میدونستین چای …
از سه نظر بررسی میشود؟
- از لحاظ کشور و منطقهی تولید چای: در ایران چای های مصرفی بر اساس منطقه تولید، به دو دسته چای های ایرانی و چای خارجی تقسیم بندی میشوند. طبیعتا چای ایرانی به علت آب و هوا و سایر عوامل موثر در کیفیت چای، مرغوب تر است.
- از لحاظ ریزی یا درشتیِ خردههای چای خشک: چای ها بر اساس اندازه هم طبقه بندی میشوند؛ چای قلم، چای نیم قلم، چای شکسته، چای باروتی و چای کله مورچه ای!
- از لحاظ فراوریهای تولیدی.
تی سنس مرکز فروش انواع چای در تهران
- ۹۹/۰۵/۲۵