قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

قیمت چای

فروشگاه آنلاین و اینترنتی چای

تی سنس قدیمی ترین فروشگاه چای
پخش انواع چای از تهران به تمام نقاط ایران

021-44447132
09122899005
https://teasense.ir/

  • ۰
  • ۰

انواع مختلف چای را بشناسید!

Leave a Comment / مجله چای تیسنس / By 

چای پس از آب پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان است. چای انواع مختلفی دارد اما در این بین، 5 نوع چای بیش از همه معروف هستند و در سرتاسر جهان مصرف می شوند: چای سیاه، چای سبز، چای سفید، چای اولانگ و چای پوئِر.جالب است بدانید که تمام انواع مختلف چای در واقع از یک نوع گیاه به نام کاملیا سیننسیس بدست می آیند.
کاملیا سیننسیس (نام علمی: Camellia sinensis) نام یک گونه از سرده کاملیا است. از برگ‌های این گیاه چای درست می‌کنند. چای سیاه نام یک نوشیدنی است که از گیاهی به نام کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis) به دست می‌آید. لفظ “چای” کلمه‌ای چینی بوده که در قدیم در چین و شمال هند به کار برده می‌شد و ما دقیقاً همان کلمه را به زبان فارسی وارد کرده‌ایم. تفاوت انواع چای ها در فرآیند تهیه و تولید و میزان اکسایش آنهاست.فرآیند تهیه چای پنج مرحله اساسی دارد؛ که در تهیه برخی انواع چای از تمام این مراحل استفاده نمی شود، در حالیکه در مورد برخی دیگر این مراحل چندین بار تکرار می شوند. روند پردازش اصلی چای عبارتست از چین، پلاس، مالش (شکل دادن به برگها)، اکسیداسیون (تخمیر)، و خشک کردن.

چای سبز (Green Tea)

در تهیه چای سبز پس از چیدن اجازه می دهند برگ ها کمی پلاسیده شوند، سپس با خشک کردن (حرارت دادن سریع) فرآیند اکسیداسیون متوقف می شود؛ و با این کار از عمل تخمیر جلوگیری می شود. در تهیه چای سبز برگ های تازه چای تا حدی حرارت داده می شوند که از قهوه ای شدن برگ ها جلوگیری شود. این نوع چای عطر و طعم مطبوعی داشته و رنگ کمی دارد.

چای سبز چای سلامتی

از چای سبز، می شود برای افزایش هشیاری و سرعت تفکر استفاده می نمایند. همچنین از چای سبز، برای کاهش وزن و درمان اختلالات معده، تهوع، اسهال، سردرد، پوکی استخوان و تومورهای سرطانی جامد استفاده می شود. بجز نوشیدن چای سبز، بعضی ها برروی پوست خود چای سبز گذاشته تا از شدت سوختگی ناشی از نور خورشید کاسته و همچنین به پیشگیری از سرطان پوست ناشی از آفتاب سوختگی و آسیب های خورشیدی کمک نماید.

چای سیاه  (Black Tea)

چای سیاه از برگ های تخمیر شده بدست می آید و بیشترین میزان کافئین را در بین انواع چای دارد.

چای سیاه چای ۱۰۰٪ طبیعی گیلان

مرحله پلاسیدن در مورد چای سیاه بطور کامل انجام می شود که منجر به اکسیداسیون کامل می شود. در جریان اکسیداسیون، آب موجود در برگ تبخیر می شود و برگ اکسیژن بیشتری از هوا جذب می کند. چای سیاه معمولا تحت اکسیداسیون کامل قرار می گیرد و به همین دلیل برگ های چای به رنگ سیاه و قهوه ای در می آیند.اگر بخواهیم درباره خواص چای سیاه به صورت خلاصه اشاره کنیم می توانیم موارد زیر را نام ببریم: بهبود سلامت قلب، کاهش ریسک سرطان تخمدان، کاهش ریسک دیابت، بالابردن ایمنی، بهبود سلامت استخوان، کاهش خطر پارکینسون ، هاضمه سالم و بهبود هضم غذا، کاهش کلسترول، از بین بردن باکتری ها و …

چای سفید(White Tea)

چای سفید از جوانه ها و گلبرگ های تازه گیاه چای و بصورت دستی تهیه می شود و در مراحل تولید آن، اکسیداسیون و تخمیر انجام نمی گیرد.چای سفید ملایم ترین طعم و عطر را در بین سایر چای ها دارد. زیرا در فرایند تهیه برگ ها مالش داده نمی شوند. امروزه بوته های کاملیا سیننسیس که دارای برگ های بزرگ و گوشتی هستند برای تهیه چای سفید مورد استفاده قرار می گیرند.

چای سفید چای کم کافئین

چای سفید که محبوب امپراطوران چینی بوده کمترین میزان کافئین را در بین چای ها دارد و حتی از چای سبز نیز کافئین کمتری دارد.برخی خواص چای سفید را می‌توان کاهش خطر ابتلا به سرطان، رفع اختلالات قلب و عروق و بهبود سلامت دهان دانست. چای سفید دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد پیری است و مصرف آن به حفظ سلامت پوست کمک می‌کند.

چای اولانگ (Oolong Tea)

چای اولانگ (که وولانگ نیز نامیده می شود) تحت اکسیداسیون کمی قرار می گیرد. میزان کافئین این چای بین چای سبز و چای سیاه است.

چای باکیفیت

طعم چای اولانگ نه به غلظت چای سیاه و نه به ملایمت چای سبز است، و طعم و عطر خاص خود را دارد. اولانگ عطر و طعمی شبیه گل های تازه یا میوه تازه دارد.این چای فواید چای سیاه و سبز را در کنار هم دارد و دارای فواید بسیاری ازجمله بالا بردن سوخت و ساز بدن است. چای اولونگ استرس را کاهش میدهد و به شما کمک میکند روزتان را با آرامش بیشتر بگذرانید

چای پوئر(Puer Tea)

چای پوئرهمان کهنه-چای چند ماهه یا چند ساله است که تحت فشار به شکل قالبی در می آید و خواص دارویی فراوانی دارد.

چای پوئر چای اصیل

در فرآیند تهیه چای پوئر برگ های چای ابتدا تحت فرآیندی مشابه چای سبز قرار می گیرند. اما پیش از آنکه برگ ها کامل خشک شوند فشرده می شوند و بصورت قالبی و شکل های تزیینی در می آیند.این چای تحت تخمیر ثانویه و طبیعی قرار می گیرد که می تواند بین 6 ماه تا یک سال متغیر باشد. چای پوئر طعمی بسیار ملایم دارد و می تواند تیره تر از چای سیاه باشد. این چای بصورت طبیعی تخمیر می شود و اگر بصورت صحیح نگهداری شود با بالا رفتن عمر چای، طعم و عطر بهتری پیدا خواهد کرد.از خواص این چای می توان به طور خلاصه به موارد زیر اشاره کرد: کاهش کلسترول، پاکسازی،کمک به هضم غذا، کمک به کاهش وزن، پیشگیری از بیماری، کاهش استرس و …

 

فروشگاه چای در تهران

  • ۹۹/۰۵/۲۵
  • مصطفی طاهری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی