فواید شیر در چای!
چای یکی از محبوبترین و در عین حال سالمترین نوشیدنیهای جهان است و ثابت شده که نوشیدن آن مزایای مختلفی برای سلامتی دارد. در بریتانیا و برخی دیگر از نقاط جهان، چای معمولاً به همراه شیر مصرف میشود به همین دلیل تصمیم گرفتیم بلاگی بنویسیم تا با فواید شیر در چای آشنا شوید.
با توجه به همهی اینها هنوز مشخص و ثابت شده نیست که اضافه کردن شیر به چای چه مزایایی مضاعفی خواهد داشت. با بلاگ چای لیل همراه باشید تا اثرات افزودن شیر به چای را بررسی کنیم.
محققان مزایای سلامتی شیر را در چایهای سبز و سیاه مورد تحقیق قرار داده اند. هر دوی آنها از برگ گیاه Camellia sinensis ساخته شده اند اما تحت روش های مختلف مورد پردازش قرار میگیرند.
چای سبز و چای سیاه سرشار از ترکیبات گیاهی به نام فلاونوئیدها هستند. این ترکیبات به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنند تا از آسیبهای اساسی سلول ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری کنند. مقادیر بالای رادیکالهای آزاد منجر به بیماری های قلبی، سرطان و سایر موارد میشود.
این دو محصول در سایت چای لیل نیز موجود است. برای خرید آنلاین چای لیل میتوانید به فروشگاه لیل مراجعه فرمایید.
به طور خاص، چای سبز سرشار از فلاونوئیدهایی به نام کاتچین است، در حالی که چای سیاه مقادیر زیادی از افلاوین را داراست. با توجه به این ترکیبات، نوشیدن چای سبز و سیاه با کاهش فشار خون، اثرات ضد سرطانی و کاهش میزان کلسترول در هر دو مطالعات حیوانی و انسانی همراه بوده است.
از طرف دیگر ، شیر سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، کلسیم و پتاسیم است که برای رشد بهینه، تقویت بدن و سلامت استخوان ها بسیار حیاتی است. برخی مطالعات حاکی از آن است که اضافه کردن شیر به چای ممکن است مزایای هر دوی این نوشیدنیها را بیشتر کرده و سلامت بدن را بهبود ببخشد.
متاسفانه، اکثر مطالعات مربوط به مصرف شیر و چای در اندازههای کوچک انجام شده و شرکت کنندههایی را که به طور مرتب و در طولانی مدت چای را با شیرمینوشند شامل نشده است. بنابراین، برای اثبات فواید ترکیب شیر و چای نیاز به مطالعات بیشتر است. اما تا کنون تمام مطالعات دال بر فواید و مزایای بیشمار مصرف این دو نوشیدنی فوق العاده است.
- ۹۹/۰۵/۱۹