طرز تهیهی چای زعفران
چای زعفران یک معجون معجزه آسا از سلامتی و طعم است. فواید بی نظیر دارویی آن، پیش ازین به تفصیل شرح داده شد. در حقیقت، عطر و طعم و خواص زعفران، این نوع چای را بسیار منحصر به فرد و برجسته کرده است.
با توجه به مواردی که در بلاگ چای زعفران گفته شد، حتما از فواید بینظیر این داروی طبیعی و فوقالعاده مطلع هستید، حالا در بلاگ جدید چای لیل قصد داریم طرز تهیهی چای زعفران را به طور خلاصه ارائه کنیم.
چای زعفران نه تنها بسیار خوشمزه و مفید است بلکه درست کردن آن نیز وقت و انرژی زیادی از شما نمیگیرد، پس با بلاگ چای لیل همراه باشید تا باهم دم کردن چای زعفران را یاد بگیریم.
مواد مورد نیاز برای چای زعفران
۱ لیتر آب (یا در صورت دلخواه، چای سیاه)
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ لیمو
۱ یا ۲ گرم زعفران
۸ برگ نعنا
۱ قاشق چایخوری عسل
مراحل دم کردن چای زعفران
چای زعفران را به دو روش میتوان درست کرد، هم میتوانید آن را همراه با چای سیاه میل کنید و هم می توانید چای خالص زعفران تهیه کنید.
مرحله اول: آب را به جوش بیاورید.
مرحله دوم: برگهای چای سیاه و زعفران را در یک قوری بزرگ قرار دهید.
مرحله سوم: آب جوش را روی آن بریزید و چند دقیقه فرصت دهید.
مرحله چهارم: مایع را صاف کرده و درون لیوان یا فنجانها بریزید.
مرحله پنجم: به دلخواه خود شکر اضافه کنید.
مرحله ششم: روی چای نعنا و برش لیمو بگذارید تا عطر و طعمی بینظیر تر پیدا کند.
مرحله هفتم: برای استفاده هرچه بهتر از خواص درمانی مواد طبیعی، یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید.
- ۹۹/۰۵/۱۹