آشنایی با روش تهیه چای زرشک برای کاهش فشار خون
اگر شما هم از طرفداران نوشیدنیهای ترش هستید، چای زرشک میتواند یکی از بهترین انتخابهای شما باشد. پاییز فصل زرشک تازه است پس تا دیر نشده این چای خوش طعم و خوش رنگ و رو را تهیه و دوستانتان را شگفت زده کنید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سایت تصویر زندگی، زرشک برای انواع عفونتهای گلو و گوارشی و همین طور التهابات خیلی مفید است. فشار خون را پایین میآورد و برای تنظیم ضربان قلب میتواند مصرف شود. با نوشیدنی چای زرشک از خواص این میوه ارزشمند برخوردار شوید.
- مواد لازم
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ لیوان
چای خشک ۱ قاشق چای خوری
- روش آماده کردن زرشک تازه برای تهیه چای زرشک
ابتدا زرشک تازه را پاک کنید.
مراقب باشید تیغ بوته توی دستتون نره!
زرشک را بشویید.
- طرز تهیه چای زرشک
ابتدا چای خشک را داخل قوری ریخته و روی آن ۲ لیوان آب در حال جوش بریزید . ۵ دقیقه فرصت دهید تا چای رنگ بگیرد.
۲ قاشق زرشک را داخل قوری بریزید و اجازه دهید چای دم بکشد.
آشنایی با خواص انواع چای
میتوانید این چای را با نبات یا عسل هم دم کنید.
به این ترتیب که ۲ قاشق غذاخوری عسل یا دو شاخه نبات به قوری اضافه کنید و بگذارید چای دم بکشد.

- ۹۹/۰۵/۱۶